Valse start voor Howe: manager test positief en mist debuut

Reacties

Eddie Howe maakt zaterdag zijn debuut als manager van Newcastle United, maar de coach zal de wedstrijd tegen Brentford vanuit huis moeten bekijken.

Valse start voor Howe: manager test positief en mist debuut
© Pro Shots
Newcastle United
Newcastle United
3 - 3
Brentford
Brentford

De 43-jarige Howe heeft vrijdag namelijk positief getest op corona. Zijn assistenten Jason Tindall en Graeme Jones zullen de honneurs daarom waarnemen op St James' Park.

Howe, die vorige week maandag werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Steve Bruce, gaat tien dagen in quarantaine en zal dus ook de uitwedstrijd tegen Arsenal van volgende week zaterdag aan zich voorbij moeten laten gaan.

'Ik ben erg teleurgesteld dat ik morgen niet met jullie allemaal in het stadion zijn, maar het is ongelooflijk belangrijk dat ik me aan de richtlijnen houd en daarom in isolatie ga', aldus Howe.

'Ik wil iedereen geruststellen, want ik voel me goed en ik weet zeker dat dit onze voorbereiding op deze belangrijke wedstrijd niet heeft verstoord. Ik blijf in constant contact staan met de spelers en de staf, zowel morgen als volgende week, en ik weet dat ze alles zullen geven, op en naast het veld', besluit Howe.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.