Valencia ook met Cillessen de markt op: wie slaat toe?

Reacties

De toekomst van Jasper Cillessen is nog altijd ongewis, wel is duidelijk dat Valencia de Oranje-international graag wil verkopen. Er zou interesse zijn van onder meer Everton.

Valencia ook met Cillessen de markt op: wie slaat toe?
© Pro Shots

Het Spaanse Gols Media heeft een uitvoerige update gegeven over Cillessen, op basis van bronnen binnen Valencia. Bij de nummer negen van vorig seizoen in La Liga zijn de financiële problemen groot. Sterspelers als Dani Parejo (Villarreal) en Rodrigo (Leeds United) zijn al vertrokken en eigenaar Peter Lim wil verder schoon schip maken. Cillessen staat hoog op het lijstje met spelers die mogen vertrekken.

Cillessen zou aangeboden zijn bij onder meer Everton. De club van technisch directeur Marcel Brands was naar verluidt vorig jaar al in de markt voor de 31-jarige doelman, die toen Barcelona verliet voor Valencia. Everton moet nu dan wel eerst af van doelman Jordan Pickford, in wie manager Carlo Ancelotti niet het volste vertrouwen heeft.

Vanuit de Bundesliga sluimert er ook interesse. Bayer Leverkusen is een van de clubs die de situatie rond Cillessen volgt, maar er is nog geen aanbieding geweest vanuit de club van trainer Peter Bosz, die natuurlijk in Amsterdam samenwerkte met de ex-Ajacied. Uiteindelijk is een huurdeal voor Valencia ook nog een optie om zo salariskosten te besparen. Cillessen heeft nog een contract tot medio 2023.

Bekijk hier al onze video's
Meer Valencia
Meer over Valencia
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.