Valencia mist veel kansen en moet gelijkspel toestaan

Valencia, zonder Hedwiges Maduro in de basis of op de bank, moest twee punten inleveren aan Real Mallorca. De ploeg was beduidend beter, maar miste erg veel kansen. Het duel eindigde in 1-1.

De ploeg verloor niet alleen punten, maar ook David Silva die al snel naar de kant moest na een tik gekregen te hebben. Kort na rust was het maar weer eens David Villa die Valencia op voorsprong bracht.

Juan Mata had diverse kansen om Los Che op een grotere voorsprong te zetten, maar faalde jammerlijk. Vijf minuten voor tijd kreeg de ploeg de rekening voor het missen van de vele kansen. Bruno Saltor vergreep zich aan Gonzalo Castro met een penalty als gevolg. Borja Valero wist wel raad met het buitenkansje.