Vader van Isco verklapt: 'Hij wil het in een andere competitie proberen'

Reacties

De toekomst van Isco bij Real Madrid houdt de Spaanse media behoorlijk bezig. De 28-jarige technicus komt nauwelijks nog aan spelen toe en lijkt op weg naar de uitgang. Zijn vader en zaakwaarnemer heeft nu gereageerd op de situatie.

Vader van Isco verklapt: 'Hij wil het in een andere competitie proberen'
© Pro Shots

In de eerste jaren van Zinedine Zidane bij Real Madrid was Isco nog één van de oogappeltjes van de Fransman, maar de laatste jaren is de creatieve middenvelder minder en minder gaan spelen. Isco oogt niet topfit en kwam bijvoorbeeld nog geen minuut in actie in de Champions League. In La Liga speelt hij wel nog af en toe, maar eigenlijk alleen wanneer Zidane rouleert of simpelweg geen andere opties heeft door blessures of coronabesmettingen.

In de minuten die Isco krijgt, maakt hij bovendien geen al te beste indruk. In zeven optredens was de spelmaker nog niet betrokken bij een doelpunt en liet hij ook slechts sporadisch nog een glimp zien van de enorme klasse die hij in zich heeft. Bij Gareth Bale en James Rodríguez gebeurde de laatste jaren hetzelfde en zij kozen uiteindelijk voor een vertrek uit Madrid. Spaanse media schrijven al een tijdje dat Isco hetzelfde pad voor ogen heeft.

Francisco Alarcón, de vader en zaakwaarnemer van Isco, geeft bij El Larguero uitsluitsel. 'Op dit moment liggen er nog geen aanbiedingen, maar Isco wil het in een andere competitie proberen', zegt hij. De afgelopen dagen verschenen er berichten in de media over contact met Everton, waar met Carlo Ancelotti een bewonderaar van Isco voor de groep staat. De Premier League-club, die eerder dus ook al James naar Engeland haalde, heeft dus nog geen aanbieding gedaan.

Isco heeft bij Real bovendien nog een doorlopend contract tot de zomer van 2022. Zijn vader benadrukt dan ook dat de club uit Madrid nog geen gesloten boek is voor Isco. 'Bij Real Madrid blijven zou geen probleem zijn voor Isco.'

Vrienden Lukaku en Hazard zijn voor even vijanden tijdens Champions League-kraker
Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Isco
Meer over Isco
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.