Vader Neymar veegt Barça-geruchten van tafel

Reacties

Neymar zou snakken naar een terugkeer bij Barcelona en zijn vader zou al contact hebben gehad met de voorzitter van de club. Spaanse media wisten het zeker: Neymar zou snel terugkeren in Catalonië. Niets van waar, aldus de vader van de sterspeler van Paris Saint-Germain.

Vader Neymar veegt Barça-geruchten van tafel

Of het nou gaat om de penaltyrel tussen Edinson Cavani en Neymar of lovende woorden van spelers als Lionel Messi, Luis Suárez en Arthur. De grote sportkranten van Spanje schrijven maar wat graag over de terugkeer van Neymar bij Barça. De vader van de Braziliaan had er genoeg van en plaatste vrijdag twee berichten op social media.

Neymar sr. haalde de term Fake news aan en plaatste vervolgens een handig in elkaar gezette video waarin te zien is hoe een jongetje zijn lach probeert in te houden terwijl hij naar de nieuwsberichten over Neymar en Barcelona kijkt. Een duidelijk statement vanuit kamp-Neymar.

tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De aanvaller werd in de zomer van 2017 de duurste speler in de geschiedenis, PSG betaalde 222 miljoen aan Barça om hem over te nemen. De dribbelaar speelde sindsdien 51 wedstrijden voor de Franse club, waarin hij 46 keer scoorde en 25 assists leverde.

Met tien punten voorsprong - en drie wedstrijden minder gespeeld dan de nummer twee - lijkt de strijd in de Ligue 1 al gestreden in het voordeel van PSG. Maar de club(leiding) snakt naar succes in de Champions League. PSG werd in de achtste finale gekoppeld aan Manchester United. De afgelopen twee seizoenen werden de Parijzenaren uitgeschakeld in de eerste ronde na de groepsfase.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.