Utrechtse gifbeker nog niet leeg: al na vijf minuten rood tegen FC Volendam

Reacties

FC Utrecht zit in de bekende hoek waar de klappen vallen. De ploeg van trainer Ron Jans moest vrijdagavond tegen FC Volendam al na iets minder dan vijf minuten met tien man verder. Nick Viergever kreeg na inmenging van de VAR de rode kaart.

Utrechtse gifbeker nog niet leeg: al na vijf minuten rood tegen FC Volendam
© Pro Shots
FC Volendam
FC Volendam
1 - 0
FC Utrecht
FC Utrecht

Volendam-Utrecht was een degradatiekraker tussen de nummer achttien en zeventien van de Eredivisie. De bezoekers kregen al een tegenvaller te verwerken toen bleek dat de vierhonderd supporters die mee zouden komen door de burgemeester van Edam-Volendam waren teruggestuurd naar Utrecht.

De wedstrijd begon vervolgens ook met een enorme domper. Al na vier minuten trok scheidsrechter Serdar Gözübüyük de gele kaart. Nick Viergever tikte Lequincio Zeefuik op zijn enkel en ging op de bon. Net voordat Volendam een vrije trap wilde nemen, riep de VAR Dennis Higler Gözübüyük naar het scherm. Na het zien van de beelden werd het geen gele maar een rode kaart voor Viergever.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volg FC Volendam - FC Utrecht met VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.