Utrecht-uitblinker Labyad wil herkansing bij Nederlandse topclub

Reacties

Zakaria Labyad vertrok al op jonge leeftijd bij PSV om zijn geluk te beproeven in Portugal, maar inmiddels is hij terug in Nederland. Bij FC Utrecht presteert de middenvelder dusdanig goed, dat hij alweer in verband wordt gebracht met een stap omhoog.

Utrecht-uitblinker Labyad wil herkansing bij Nederlandse topclub

In een uitgebreid interview met VI geeft Labyad toe open te staan voor een nieuwe uitdaging. Vorig seizoen wilde Feyenoord hem die al bieden, maar tot een transfer kwam het destijds niet. 'Ik heb met geen enkele club gesproken, dus ook niet met Feyenoord. Maar als zij echt interesse hebben getoond, streelt me dat.'

'Ik hoef niet weg bij FC Utrecht, ben de club dankbaar voor de kans die ze me hebben gegeven, maar ik wil snel weer naar waar ik denk dat ik thuishoor: de top. En dan blijf ik het liefst nog even in Nederland', aldus Labyad, die behalve voor PSV eerder uitkwam voor Sporting Lissabon, Vitesse en Fulham.

De 24-jarige Utrechter is dit seizoen aardig op dreef bij FC Utrecht. In dertien competitiewedstrijden was de aanvallende middenvelder al goed voor zeven doelpunten en vier assists.

Lees in de nieuwe Voetbal International een uitgebreid interview met Zakaria Labyad over zijn verleden, zijn keuzes, zijn leven en zijn dromen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.