Update: opgeluchte Torres verlaat ziekenhuis

Reacties

Fernando Torres is met de schrik vrijgekomen na zijn bijzonder akelige botsing en val in het competitieduel met Deportivo La Coruña. De spits van Atlético Madrid is vrijdagochtend vertrokken uit het ziekenhuis en rust nu uit in Santiago de Compostela, waarna hij huiswaarts keert.

Update: opgeluchte Torres verlaat ziekenhuis

Torres botste in de slotminuten van dat duel met Álex Bergantiños in een stevig duel, waarna hij roerloos op het veld bleef liggen. De zichtbaar paniekerige en emotionele spelers probeerden zijn tong, die hij had ingeslikt, terug te trekken. Na druk gebaren van de spelers waren er snel hulpverleners ter plaatse om Torres te behandelen, te voorzien van een nekbrace en over te brengen naar het ziekenhuis.

Vanuit het hospitaal liet Torres al vrij snel weten dat alles goed komt. 'Bedankt voor alle zorgen en steunbetuigingen. Het is alleen maar erg schrikken geweest voor me, hopelijk ben ik snel weer terug.' Atlético meldt dat bij scans van Torres' schedel en nek geen letsel aan het licht gekomen is.

Wel is er sprake van een hersenschudding, zei trainer Diego Simeone na afloop. 'Ik hoorde de dreun die hij kreeg zelfs op de bank', verklaarde de Argentijn. 'Hopelijk is hij snel weer de oude.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.