Unnerstall haalt revanche en bezorgt VVV een punt

Reacties

VVV-Venlo en NAC Breda hebben elkaar zaterdagavond in evenwicht gehouden. In een niet bijzonder hoogstaande wedstrijd in De Koel werd er uiteindelijk niet meer gescoord: 0-0.

Unnerstall haalt revanche en bezorgt VVV een punt

De thuisploeg had het de afgelopen weken lastig met nederlagen tegen PSV, ADO Den Haag en Heracles Almelo, maar trof met NAC een tegenstander van dezelfde gewichtsklasse. De ploeg van trainer Stijn Vreven kende met de knappe remise bij FC Utrecht een betere generale voor de kelderkraker in Limburg.

Waarom beide promovendi wat waren weggezakt op de ranglijst, werd zaterdagavond in Venlo duidelijk. Tussen het foutenfestival door werden er wat kleine kansjes gecreëerd door de partijen. Zo was Giovanni Korte gevaarlijk namens de bezoekers, maar Lars Unnerstall hield zijn ploeg met een aantal puike reddingen op de been. De Duitse doelman haalde daarmee revanche voor zijn belabberde optreden tegen Heracles vorige week.

In de slotfase dacht NAC nog even aan een penalty toen Jerold Promes Rai Vloet naar de grond duwde, maar arbiter Jochem Kamphuis wuifde het weg. Het bleef daardoor bij 0-0 in De Koel, waar NAC voor de vierde keer in vijf Eredivisie-wedstrijden niet wist te scoren.

Dat betekent dat de ploeg van Vreven de zeventiende plaats overdraagt aan rivaal Willem II. NAC heeft nu negen punten uit elf duels, VVV staat twaalfde met vier punten meer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.