United-spits Højlund viert Deense zege met opvallende woorden

Reacties

Rasmus Højlund heeft de Deense supporters beloofd dat Denemarken volgend jaar zomer te zien zal zijn op het EK in Duitsland. De aanvaller van Manchester United sprak de fans in duidelijke woorden toe na de uitzege bij Finland.

United-spits Højlund viert Deense zege met opvallende woorden
Finland
Finland
0 - 1
Denemarken
Denemarken

Denemarken is verwikkeld geraak in een spannende strijd om de eerste twee plaatsen in Groep H van de EK-kwalificatiereeks. Dankzij de overwinning van zondag op Finland staan de Denen net als nummer één Slovenië op dertien punten uit zes duels. Finland en Kazachstan volgen met twaalf punten uit zes duels.

De zege in Helsinki zorgde voor de nodige euforie bij de Denen. Met name Højlund deed van zich spreken na de overwinning. De twintigjarige spits van Manchester United kwam als invaller binnen de lijnen, maar kon niet het verschil maken voor Denemarken. Vlak voor tijd maakte Pierre-Emile Højbjerg de enige goal.

Højlund is ervan overtuigd dat Denemarken zich gaat kwalificeren voor het EK in Duitsland. 'Ik heb jullie allemaal gehoord en jullie passie is waar het om draait in voetbal', zei de zevenvoudig international door een megafoon tegen de meegereisde Deense supporters. 'We gaan naar het fucking EK. Fucking come on!'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Shirts te koop
Bij Manchester United hebben ze de achterban ingelicht dat er vanaf nu ook wedstrijdshirts met de naam van Højlund op de rug beschikbaar zijn. De Deen kwam begin augustus over van Atalanta Bergamo, maar omdat United de letter 'ø' nog niet in het assortiment had, moesten supporters nog wachten op een shirt met de officiële achternaam van de spits.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.