United houdt Fellaini twee jaar langer binnenboord

Reacties

Marouane Fellaini heeft zijn over één dag aflopende contract met Manchester United verlengd. De dertigjarige middenvelder heeft een akkoord bereikt over een verbintenis tot medio 2020 met de optie voor nóg een seizoen.

United houdt Fellaini twee jaar langer binnenboord

United nam Fellaini in de zomer van 2013 voor ruim dertig miljoen euro over van Everton. Op Old Trafford had de 84-voudig international van België het vaak moeilijk, maar onder manager José Mourinho is de boomlange en fysiek ijzersterke middenvelder uitgegroeid tot een gewaardeerde kracht. Desondanks leek het er even op dat Fellaini per 1 juli zonder club zou zitten.

Al maakte de Belg, die op dit moment actief is op het WK in Rusland en maandag in de achtste finale Japan treft (aftrap 20.00 uur), zich zelf totaal geen zorgen. 'Ik sta open voor alles. Met het leven in China zou ik geen probleem hebben. Ik hou ervan om andere plaatsen te ontdekken en andere culturen. En ik ga daar dan ook niet alleen naartoe. Als ik ga, is het met de familie.'

Uiteindelijk hebben beide partijen elkaar gevonden in een contract voor nog zeker twee seizoenen. Na het WK begint Fellaini aan zijn elfde seizoen in de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.