United-doelwit in verlegenheid gebracht: fans rakelen pikante tweet op

Reacties

De tweede viool spelen achter David de Gea? Dat zou Jack Butland nóóit doen, zwoor de doelman jaren geleden op Twitter. De kans is groot dat de sluitpost op die woorden moet terugkomen.

United-doelwit in verlegenheid gebracht: fans rakelen pikante tweet op
© Pro Shots

Na het vertrek van Martin Dúbravka is United naarstig op zoek naar een stand-in van De Gea, die onder leiding van manager Erik ten Hag de onbetwiste eerste keus is. Daarbij is het oog gevallen op Butland. De sluitpost van Crystal Palace moet nog deze winter de overstap maken naar Old Trafford en zou zelfs de medische keuring al hebben afgerond.

In de krochten van het internet zijn supporters van United op een opmerkelijke tweet van Butland gestuit. Halverwege 2017 kreeg de doelman op Twitter de vraag of hij tweede keus zou willen zijn in het rode deel van Manchester. 'Ik zou nooit gaan om tweede keus te zijn', antwoordde Butland in duidelijke taal. De tweet is inmiddels verwijderd, maar dat was voor de 29-jarige keeper te laat.

Geduld
Butland wacht overigens nog op zijn eerste Premier League-minuten van dit seizoen. De achtvoudig international brak in de voorbereiding op het huidige seizoen zijn vinger en stond aan de kant tot het WK. In de twee competitieduels na de eindronde in Qatar zat hij op de bank en stond Vicente Guaita onder de lat.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.