'United blijft op Nederlandse toer: Dumfries op wensenlijst Ten Hag'

Reacties

Manchester United heeft volgens La Gazzetta dello Sport interesse in Denzel Dumfries. De rechtsback van Internazionale zou voor zo'n veertig miljoen euro mogen vertrekken bij de nummer twee van de Serie A van vorig seizoen.

'United blijft op Nederlandse toer: Dumfries op wensenlijst Ten Hag'
© Pro Shots

Volgens La Gazzetta dello Sport wil Inter deze zomer een flinke transfersom incasseren om de financiële huishouding weer op orde te krijgen. Verdediger Milan Skriniar leek lange tijd de voornaamste kandidaat om tientallen miljoenen op te leveren voor de Milanezen, maar de Slowaak is ondanks vele geruchten nog altijd in Milaan.

Bij Inter zouden ze in Dumfries een volgende kandidaat zien om de clubkas aan te vullen  De 35-voudig Oranje-international, sinds augustus vorig jaar in dienst van Inter, moet naar verluidt veertig miljoen euro opleveren voor de Nerrazzuri. De vleugelverdediger was vorig seizoen goed voor vijf goals en vijf assists in de Serie A.

Manchester United zou inmiddels al in de markt zijn voor Dumfries, die bij The Mancunians de rol van Aaron Wan-Bissaka zou kunnen overnemen. Manager Erik ten Hag verwelkomde met Tyrell Malacia al eerder deze zomer al voor de linkerflank een Nederlandse versterking. Dumfries heeft bij Inter nog een contract tot de zomer van 2025.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.