Union verbreekt weer het transferrecord: smaakmaker naar Bundesliga

Reacties

Victor Boniface speelde vorig jaar nog in de Noorse competitie, maar maakt inmiddels een toptransfer naar de Bundesliga. Bayer Leverkusen is het met Union Sint-Gillis eens geworden over een miljoenentransfer.

Union verbreekt weer het transferrecord: smaakmaker naar Bundesliga
© Pro Shots

Union legde vorig jaar twee miljoen euro neer om Boniface weg te halen bij Bodø/Glimt, een clubrecord, want nog nooit betaalde de club zoveel geld voor een speler. En nu casht Union maar liefst twintig miljoen euro, ook dat is een clubrecord. Boniface (22) was in de Belgische competitie goed voor negen goals en acht assists. In de Europa League scoorde hij in tien wedstrijden zes keer. Daarmee werd hij gedeeld topscorer, samen met Marcus Rashford.

Bayer Leverkusen is uiteindelijk de gelukkige en heeft de strijd om Boniface gewonnen, want er was meer belangstelling voor de aanvaller uit Nigeria. Hij tekent in Duitsland een contract tot de zomer van 2028. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.