UniBoost: 50x je inzet als zowel Feyenoord als Ajax scoort!

ADVERTORIAL - Zoals altijd in het weekend van De Klassieker is de spanning voelbaar bij Feyenoord en Ajax. Wie wint de topper van zondagmiddag? Bij de fraaie welkomstactie (24+) van Unibet voor deze kraker gaat het om goals!

UniBoost: 50x je inzet als zowel Feyenoord als Ajax scoort!
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
6 - 0
Ajax
Ajax

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Bij de actie wordt een speciale quotering aangeboden van 50.00 voor Beide teams scoren. De normale odd voor die weddenschap is ongeveer 1.73. Het gaat dus om een lekkere verhoging voor nieuwe Unibet-spelers. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Feyenoord - Ajax boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Beide teams scoren, ja en vink de UniBoost aan in je Betslip.

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Feyenoord-spits Santiago Giménez bewaart geweldige herinneringen aan de meest recente Klassieker. De Mexicaan scoorde op 27 september drie keer in de Johan Cruijff Arena, in de wedstrijd die Feyenoord met 0-4 won. Veel van de laatste edities van De Klassieker waren spectaculair, of in elk geval doelpuntrijk. In vier van de vijf laatste ontmoetingen tussen de rivalen uit Rotterdam en Amsterdam vielen minstens drie goals. In vier van die vijf laatste ontmoetingen kwamen beide teams ook tot scoren.

In het problematische seizoen dat Ajax beleeft, is scoren niet het grootste probleem van de Ajacieden. Alleen PSV en Feyenoord scoorden in de Eredivisie vaker dan de topclub die zo kwakkelt. Defensief is Ajax wel erg kwetsbaar gebleken. Van alle teams die na het einde van speelronde 28 in het linkerrijtje stonden, was Ajax de ploeg met de meeste tegengoals.

Denk jij dat ook Feyenoord de Ajax-defensie weer pijn gaat doen, maar dat de bezoekers zondagmiddag ook tot scoren komen in De Kuip? Dan is deze welkomstactie (24+) een mooie kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's