Ultra's verstoren trainingskamp kwakkelend Lazio

Reacties

Simone Inzaghi beleeft nu al een zeer turbulente eerste werkweek als hoofdcoach bij Lazio. De trainer legde donderdag de training stil om de dialoog aan te gaan met de harde kern van de club.

Ultra's verstoren trainingskamp kwakkelend Lazio

De supporters werden dit seizoen al niet verwend, met uitschakeling in de voorronde van de Champions League door Bayer Leverkusen en een teleurstellende achtste plaats in de competitie. Na de smadelijke eliminatie in de Europa League door Sparta Praag en de afstraffing in de derby tegen AS Roma (1-4) kookten de potjes over.

Trainer Stefano Pioli werd zondag ontslagen en ex-speler Inzaghi vanuit de jeugdopleiding doorgeschoven naar de hoofdmacht. Donderdag kreeg hij nota bene tijdens een extra trainingkamp bezoek van de ultra's, die de spelers van Lazio een gebrek aan inzet verweten. Ze zouden geen hart voor de club hebben en het shirt van de club niet waard zijn.

Antonio Candreva (foto) bemiddelde namens de spelersgroep, waartoe ook Stefan de Vrij, Edson Braafheid, Wesley Hoedt en Ricardo Kishna behoren. 'Jullie hebben gelijk, het is een belachelijk seizoen', erkende de 29-jarige international van Italië. Lazio gaat zondag op bezoek bij Palermo, in een verwoede poging om tijdens de laatste zeven wedstrijden nog wat van het seizoen te maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.