Ultiem nachtmerriebegin voor door Manchester United verhuurde back

Reacties

Arme Brandon Williams. De jongeling is (nog) te licht voor Manchester United, dus besloot Erik ten Hag om hem elders vlieguren te laten maken. Het enige dat je als verdediger niet wil in je eerste weken, is opvallen in negatieve zin. Helaas ging het anders in letterlijk zijn eerste minuut van zijn basisdebuut voor Ipswich Town.

Ultiem nachtmerriebegin voor door Manchester United verhuurde back
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Williams mag dit seizoen lekker aan de bak bij de Tractor Boys: in het Championship zijn er wedstrijden zat en wie nog kracht in de benen heeft kan aan de bak in de FA Cup en de League Cup, zoals vanavond. Ipswich speelt in dat toernooi uit tegen Reading en kwam al in de eerste minuut op achterstand door een klungelig eigen doelpunt. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Een voorzet vanaf links werd door de Ipswich-doelman tegen Williams aangetikt en belandde zo in het doel, waardoor The Royals een razendsnelle voorsprong te pakken hadden. En dan hier: Voor Williams is het zijn tweede optreden voor Ipswich, nadat hij zaterdag al inviel.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.