'Uittocht bij noodlijdend Inter start met toptransfer Hakimi'

Reacties

Het ziet ernaar uit dat Achraf Hakimi de eerste uitgaande toptransfer bij Internazionale gaat worden. Paris Saint-Germain maakt serieus werk van de komst van de Marokkaanse vleugelverdediger.

'Uittocht bij noodlijdend Inter start met toptransfer Hakimi'
© Pro Shots

Italiaanse media kwamen vrijdag al met het bericht dat PSG aan het onderhandelen was met Inter en nu claimen verschillende Franse media dat een akkoord tussen de clubs nabij is. Hakimi heeft volgens RMC zelf al zijn jawoord gegeven aan PSG: hij wil graag aan de slag bij de ambitieuze Fransen, die vijftig tot zestig miljoen euro voor de vleugelflitser zouden willen betalen.

De 22-jarige Hakimi maakte vorig jaar de overstap van Real Madrid naar Inter en was een van de sterren in het team dat kampioen van Italië werd. Antonio Conte wilde na dit succes graag doorpakken, maar kreeg te horen dat Inter vanwege financiële problemen verschillende topspelers zal moeten verkopen. Conte nam daarom afscheid van Inter en ook Hakimi is nu op weg naar de uitgang.

Hakimi werd opgeleid bij Real Madrid en maakte vlieguren in de Bundesliga, bij Borussia Dortmund. Hij maakte daar zoveel indruk dat Inter vorig jaar 45 miljoen euro voor hem over had. Hakimi speelde in zijn eerste seizoen 45 wedstrijden voor Inter en was vrijwel altijd basisspeler.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.