Uitstel geen afstel: Perin komt niet door keuring bij Benfica

Reacties

Mattia Perin moet zijn transfer naar Benfica nog even uitstellen. Tijdens de medische keuring kwam aan het licht dat de 26-jarige keeper van Juventus nog vier maanden nodig heeft om te herstellen van een blessure.

Uitstel geen afstel: Perin komt niet door keuring bij Benfica

Waarschijnlijk gaat het om de schouderkwetsuur waardoor Perin het slot van afgelopen seizoen ook al moest missen. Eind mei verschenen in Italiaanse media nog berichten dat de tweevoudig international van Italië mogelijk moest worden geopereerd om het probleem te verhelpen.

Benfica meldt in een verklaring op de clubwebsite in ieder geval dat de herstelperiode van Perin langer uitvalt dan verwacht: zo'n vier maanden. De Italiaan zal zijn revalidatie afronden bij Juventus en daarna alsnog de overstap maken naar de kampioen van Portugal.

Perin mocht na een jaar alweer vertrekken bij Juventus, omdat de 41-jarige Gianluigi Buffon na zijn uitstapje naar Paris Saint-Germain weer is teruggekeerd en als stand-in van de Pool Wojciech Szczesny zal fungeren. Vorig jaar kwam Perin nog voor twaalf miljoen euro over van Genoa.

De carrière van Perin, die in eerste insantie nog de opvolger leek te worden van Buffon in Turijn, wordt gekenmerkt door het nodige blessureleed. In zijn periode bij Genoa kampte hij al met zware knieblessures. Desondanks wil Benfica nu vijftien miljoen voor hem neertellen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.