'Uitspraken Ronaldo zorgen voor gefronste wenkbrauwen bij City'

Reacties

Bij Manchester City is verbaasd gereageerd op de uitspraken van Cristiano Ronaldo. De Portugese wereldster onthulde in een interview dat hij op het laatst een streep zette door de gevoelige overstap naar rivaal van Manchester United, maar bij City hebben ze een andere lezing.

'Uitspraken Ronaldo zorgen voor gefronste wenkbrauwen bij City'
© Pro Shots

In zijn spraakmakende interview met Talk TV, waarvan inmiddels al meerdere fragmenten naar buiten zijn gekomen, beweerde Ronaldo dat hij vorig jaar heel dicht bij een transfer naar City was. 'Ik heb veel met ze gesproken. Guardiola heeft echt hard zijn best gedaan om me te halen. Met mijn geschiedenis bij United in het achterhoofd maakte mijn hart echter een andere keuze.'

Volgens Ronaldo was het een telefoontje van Sir Alex Ferguson die hem deed besluiten toch voor United te gaan. City ontkent echter dat de belangstelling dusdanig concreet was dat een overstap daadwerkelijk dicht bij was, laten bronnen binnen de club weten aan Engelse media. Zijn uitspraken hebben volgens The Daily Mail voor gefronste wenkbrauwen gezorgd in het Etihad Stadium.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volgens City was het namelijk niet Ronaldo die besloot om de stekker uit de onderhandelingen te trekken, maar deden zij dat. De Portugese vedette zou volgens de club alleen maar voor afleiding hebben gezorgd 'in een kleedkamer die al vol zit met winnaars'. Vorig jaar ontkende Guardiola ook al dat hij CR7 wilde aantrekken. 'Op dit moment is dat niet aan de orde, ik ben tevreden met de selectie.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.