Uitgerekend oude club bezorgt Bosz teleurstelling op transfermarkt

Reacties

Bayer Leverkusen heeft de strijd om Sardar Azmoun gewonnen. De 27-jarige aanvaller uit Iran komt na dit seizoen transfervrij over van Zenit Sint-Petersburg.

Uitgerekend oude club bezorgt Bosz teleurstelling op transfermarkt
© Pro Shots

Daarmee zal Azmoun, die al een decennium een consistente doelpuntenmaker is, voor het eerst uitkomen in een van de grote vijf Europese competities. Ook het Olympique Lyon van Peter Bosz zat achter de spits aan, maar de Nederlander wordt dus afgetroefd door zijn oude werkgever.

'Azmoun scoort er al jaren op los in Rusland en toonde in de Champions League al aan dat hij van internationale klasse is', zo jubelt sportief directeur Simon Rolfes van Bayer Leverkusen. 'Dankzij hem zal onze aanval nog onberekenbaarder worden.'

De 1.86 meter lange Azmoun zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2027 bij Die Werkself. In Rusland verdedigde hij de kleuren van Rubin Kazan, FK Rostov en dus Zenit Sint-Petersburg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Blijf via ons blog op de hoogte van al het transfernieuws:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.