Uitgerekend emotionele Van Aken loopt bijzondere blessure op

Reacties

Met tranen in zijn ogen stond Joost van Aken vorige week voor de camera. Hij mocht zich eindelijk weer voetballer noemen na speelminuten tijdens RKC Waalwijk – SC Heerenveen. Een week later ging het op een wel heel knullige wijze mis voor Van Aken.

Uitgerekend emotionele Van Aken loopt bijzondere blessure op
© Pro Shots
sc Heerenveen
sc Heerenveen
2 - 0
Heracles Almelo
Heracles Almelo

SC Heerenveen had op aanvallend gebied moeite met Heracles Almelo, maar in de tweede helft brak aanwinst Amin Sarr de ban met zijn eerste doelpunt voor SC Heerenveen. Het leverde een explosie van vreugde op in het Abe Lenstra Stadion, maar die vreugde-uitbarsting leverde Van Aken een blessure op.

Terwijl de camera's gefocust waren op de feestvierende Sarr en zijn teamgenoten, verscheen Van Aken met een grimas in beeld. De centrumverdediger, die voor zijn rentree ruim tweehonderd dagen niet in actie was gekomen, maakte een sprongetje van vreugde na het doelpunt van Sarr en blesseerde zichzelf daarbij. Kort na dat moment werd de verdediger afgelost door Ibrahim Dresevic.

SC Heerenveen won dit jaar nog niet in de Eredivisie, de laatste zege in de competitie dateert van 19 december, toen SC Cambuur werd verslagen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.