UEFA verklapt: geen Van de Ven en Maatsen bij Oranje

Reacties

Micky van de Ven en Ian Maatsen vallen buiten de wedstrijdselectie van het Nederlands elftal, dat het donderdagavond opneemt tegen Griekenland. Dat blijkt uit een update van de UEFA. De Europese voetbalbond werkt voor elke wedstrijd de selecties bij.

UEFA verklapt: geen Van de Ven en Maatsen bij Oranje
© Pro Shots
Nederland
Nederland
3 - 0
Griekenland
Griekenland

Bondscoach Ronald Koeman riep 25 spelers op voor deze interlandperiode, terwijl een selectie voor een EK-kwalificatiewedstrijd uit 23 spelers mag bestaan. Van de Ven (Tottenham Hotpsur) en Maatsen (Chelsea) vallen dus buiten de boot en nemen tegen Griekenland plaats op de tribune. Beiden wachten nog op hun eerste speelminuten voor Oranje.

Quilindschy Hartman (Feyenoord,) Tijjani Reijnders (AC Milan) en Brighton & Hove Albion-goalie Bart Verbruggen staan wel op de UEFA-lijst en kunnen dus debuteren tegen Griekenland. Voor keeper Verbruggen lijkt die kans echter klein, Koeman gaf eerder al aan dat Mark Flekken onder de lat staat tegen Griekenland.

De wedstrijdselectie van Oranje:

Keepers: Mark Flekken, Bart Verbruggen, Andries Noppert
Verdedigers: Lutsharel Geertruida, Matthijs de Ligt, Virgil van Dijk, Nathan Aké, Stefan de Vrij, Quilindschy Hartman, Daley Blind, Denzel Dumfries
Middenvelders: Tijjani Reijnders, Marten de Roon, Joey Veerman, Mats Wieffer, Teun Koopmeiners, Frenkie de Jong
Aanvallers: Xavi Simons, Cody Gakpo, Wout Weghorst, Noa Lang, Steven Berghuis, Donyell Malen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.