UEFA: fenomenale omhaal Ronaldo tegen Juve verreweg de mooiste

Reacties

De fantastische omhaal van Cristiano Ronaldo in de kwartfinale van de Champions League tussen zijn oude club Real Madrid en zijn huidige club Juventus is met een overweldigende meerderheid gekozen tot UEFA-doelpunt van het seizoen 2017/18.

UEFA: fenomenale omhaal Ronaldo tegen Juve verreweg de mooiste

Op de UEFA-website kreeg de treffer van Ronaldo bijna 200 duizend stemmen. Dimitri Payet volgt op ruime afstand met ruim 35 duizend stemmen voor zijn fraaie goal namens in Olympique Marseille in de kwartfinale van de Europa League tegen RB Leipzig. De Spaanse Eva Navarro werd derde met haar treffer in de finale van het EK Onder-17.

Ronaldo treedt met het winnen van de UEFA-award in de voetsporen van zijn nieuwe ploeggenoot Mario Mandzukic, de winnaar van vorig jaar met zijn omhaal in de Champions League-finale namens Juventus tegen Real Madrid. Lionel Messi won de eerste twee edities van de verkiezing met goals namens Barcelona tegen AS Roma en Bayern München.

De treffer van Ronaldo in Turijn kwam hem destijds al op applaus te staan van de Juventus-fans. De 33-jarige Portugees gaf later toe erg onder de indruk te zijn geweest van dat moment, nadat hij deze zomer was overgestapt naar de kampioen van Italië. Ronaldo scoorde nog niet voor De Oude Dame in zijn eerste twee Serie A-duels.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.