UEFA Cup-succes Ono voorbeeld voor Ueda

Reacties

Voor Ayase Ueda wachtte maandag zijn eerste ontmoeting met de pers. De 24-jarige recordaankoop weet net als elke andere Japanner van het succes dat landgenoot Shinji Ono eerder had bij Feyenoord.

UEFA Cup-succes Ono voorbeeld voor Ueda

‘Ik vond het een eer dat hij heeft meegewerkt aan het filmpje van mijn presentatie bij Feyenoord’, aldus Ueda op zijn eerste persconferentie als Feyenoorder. ‘Ono heeft hier de UEFA Cup gewonnen en ik zou ook wel zoiets willen bewerkstelligen, dat lijkt me logisch.’

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Toch ligt Ono niet ten grondslag aan de keuze van Ueda om Feyenoord boven Sevilla en Sporting te verkiezen. ‘Hij is niet de reden dat ik voor Feyenoord heb gekozen. Het klopt dat er interesse was van meer clubs, alleen de mensen van Feyenoord bleven zich maar melden en zeggen dat ze me zo graag wilde hebben. Daaruit sprak zo veel vertrouwen, dat het mijn keuze heeft beïnvloed.’

Feyenoord, waar ook Japanner Ryo Miyaichi in het verleden furore maakte, hoopt zondag tegen Fortuna Sittard al te kunnen beschikken over Ueda. De Japanner kan trainen en spelen zodra zijn werkvergunning klaarligt, de club hoopt dat dit donderdag het geval is.

Lees hier het hele verhaal op VI PRO:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.