Twijfelend Udinese zet PSV-spits Romero in wachtkamer

Reacties

De transfer van Maximiliano Romero van PSV naar Udinese dreigt af te ketsen. De Italiaanse club heeft de Argentijnse spits in de wachtkamer gezet.

Twijfelend Udinese zet PSV-spits Romero in wachtkamer
© Pro Shots

PSV en Udinese hadden elkaar in hoofdlijnen gevonden in de voorwaarden voor een overgang van Romero, die op huurbasis richting Italië zou verhuizen. De Serie A-club had daarbij een optie tot koop.

Udinese heeft echter de deal nog niet afgerond. Volgens Italiaanse media kwamen er bij de medische keuring twijfels over de fysieke gesteldheid van de spits. Het betekent niet dat de overgang definitief van de baan is, maar mogelijk wil Udinese het gebruiken om een betere deal te kunnen maken met PSV.

PSV verwelkomde Romero in de zomer van 2018, die voor tien miljoen euro overkwam van Vélez Sarsfield. De Argentijn heeft de hoge verwachtingen in Eindhoven niet kunnen inlossen. Mede door blessures brak hij nooit echt door in Nederland.

In 2019 besloot PSV hem weer op huurbasis te stallen bij zijn oude club Vélez Sarsfield. Afgelopen seizoen kwam Romero slechts één Europa League-kwalificatiewedstrijd en één Eredivisie-duel in actie. In het duel met NS Mura kwam zijn seizoen ten einde door een zware knieblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.