Twee PSG-opties voor Xavi genoemd

Reacties

Nu Xavi Simons bezig is met een terugkeer bij Paris Saint-Germain, zijn er volgens transferjournalist Fabrizio Romano twee opties voor dit seizoen.

Twee PSG-opties voor Xavi genoemd
© Pro Shots

De Italiaan is een van de meest gevolgde journalisten tijdens transferperiodes vanwege zijn kennis van de markt en ook over Simons heeft Romano veel te melden. Zo schetst hij de situatie van de PSV-smaakmaker.

Er zijn volgens hem twee routes die Simons kan bewandelen in Parijs. Als Kylian Mbappé of Neymar vertrekt bij PSG, zal Simons een kans krijgen in het sterrenensemble van Luis Enrique, die onlangs werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Christophe Galtier.

Blijven de supersterren allebei wél bij PSG, dan zal een vertrek op huurbasis het alternatief zijn voor de speler die in zijn eerste Eredivisie-seizoen meteen negentien doelpunten maakte en zo topscorer van de competitie werd. Volgens Romano zou het dan wel gaan om een andere club, en dus niet PSV.

PSV verraste vorig jaar nog vriend en vijand door Simons over te nemen van PSG en tot medio 2027 aan zich te binden. Wat later pas bekend werd, was dat de Franse topclub tot de zomer van 2024 de optie behield om Simons terug te halen. De voorwaarde was wel dat de aanvallende middenvelder dat zelf ook wilde. PSV meldde zondagochtend dat Simons het trainingskamp heeft verlaten om zijn transfer naar PSG af te ronden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.