Twee goals in twee minuten: Rodrygo zorgt voor het wonder van Bernabéu

De clash tussen Real Madrid en Manchester City in de halve finale van de Champions League krijgt een verlenging. Invaller Rodrygo was met twee late doelpunten de redder in nood voor de thuisploeg.

Real Madrid
Real Madrid
nv
3 - 1
Manchester City

City was hard op weg naar zijn tweede finaleplaats op rij, maar in de slotfase van de return tegen Real ging het toch nog mis voor de Engelsen. Na de gelijkmaker van Rodrygo, na terugleggen van Karim Benzema, was er nog niet eens sprake van veel paniek bij City. Vanwege de 4-3 overwinning uit de eerste wedstrijd stond de ploeg van Pep Guardiola er immers nog steeds goed voor.

Real geloofde er na de eerste goal van Rodrygo echter weer in en ging op zoek naar meer. Dat vond het ook: Rodrygo kopte in blessuretijd ook nog de 2-1 achter doelman Ederson. Omdat er hierna niet meer gescoord werd, komt er nog minstens een halfuur bij in het Estadio Santiago Bernabéu.