Türüç verlaat Fenerbahçe en maakt zich op voor Champions League-krakers

Reacties

Deniz Türüc speelt volgend seizoen in de Champions League. De voormalig speler van Go Ahead Eagles gaat aan de slag bij Istanbul Basaksehir.

Türüç verlaat Fenerbahçe en maakt zich op voor Champions League-krakers
© Pro Shots
Deniz Türüç (links)

Türüc wordt door Istanbul Basaksehir gehuurd van Fenerbahçe en mag zich bij zijn nieuwe club gaan meten met de beste ploegen van Europa. De regerend landskampioen van Turkije is in de Champions League namelijk ingedeeld bij Paris Saint-Germain, Manchester United en RB Leipzig.

Istanbul Basaksehir werd vorig seizoen, met Eljero Elia in de gelederen, landskampioen in Turkije. Dit seizoen gaat het echter een stuk minder. De eerste drie wedstrijden van het seizoen gingen allemaal met 2-0 verloren tegen achtereenvolgens Hatayspor, Galatasaray en Karagümrük. Het enige punt van het huidige seizoen werd gepakt in het vierde seizoensduel met Göztepe. Dat duel eindigde in 0-0 en dus is de landskampioen ook nog op zoek naar de eerste goal van het seizoen.

De in Enschede geboren Türüç speelde in de jeugd bij FC Twente en De Graafschap. In 2015 verliet hij Go Ahead Eagles voor Kayserispor. Die club ontving in de zomer van 2019 2,5 miljoen euro van Fenerbahçe voor de middenvelder, die zes interlands voor Turkije speelde. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

D. Türüç


Geboortedatum:
29 januari 1993
Leeftijd:
31
Geboorteplaats:
Enschede
Nationaliteit
Turkije
Lengte:
1,77 m
Gewicht:
72 kg
Huidige club:
İstanbul Başakşehir
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.