Türüç: 'Met alle respect, het is maar een Hongaarse ploeg'

Reacties

Het vertrek van Deniz Türüç bij Go Ahead Eagles is een kwestie van tijd, al hoopt de linksbenige middenvelder na het gelijkspel in de eerste voorronde van de Europa League thuis tegen Ferencváros (1-1) nog wel de return in Hongarije mee te maken.

Türüç: 'Met alle respect, het is maar een Hongaarse ploeg'

'Er spelen wat dingen in Nederland en uit het buitenland en dat begint nu concreet te worden', aldus Türüç tegenover FOX Sports. 'Nederland is voor mij het beste, maar als je een fantastische aanbieding van een buitenlandse topclub krijgt kan je geen nee zeggen.'

FC Groningen, FC Utrecht en SC Heerenveen hebben belangstelling voor Türüç, terwijl ook NEC zich bij zijn zaakwaarnemer heeft gemeld. Maar de Go Ahead-speler lijkt eerder richting Duitsland of Turkije te gaan. Vorig seizoen had de Turkse topclub Galatasaray nog interesse in de aanvallende middenvelder. 

Türüç sluit echter niet uit dat het duel met Ferencváros zijn laatste was namens de club uit Deventer. 'Het is afwachten, maar ik denk wel dat ik er in de tweede voorronde van de Europa League niet meer bij ben. Dat weet de club. Ik hoop wel dat ik er volgende week nog ben voor de return. Ik heb genoten van deze wedstrijd, het was geweldig en een groot feest', zei de spelverdeler na de wedstrijd tegen Ferencváros.

Over de kansen van de Jupiler League-club is Türüç duidelijk. 'Er liggen mogelijkheden om de tweede ronde te halen. Met alle respect, het is maar een Hongaarse ploeg. Wij hebben de wedstrijd gedomineerd, dik verdiend een goal gemaakt. Wij hebben een kans weggegeven en dan zie je dat de Hongaren gelijk scoren. Dat was het enige minpuntje, maar ik denk dat we kunnen verrassen in Hongarije.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.