Turkse clubs blijven aan Barazite trekken: 'Steeds beter'

Reacties

Nacer Barazite staat er goed op in Turkije. De 26-jarige aanvallende middenvelder van FC Utrecht weet zich er in de belangstelling van meerdere clubs. 'Het is nu aan Nacer of hij al wil tekenen of nog even wil wachten', zegt zijn zaakwaarnemer Alexander Bursac in gesprek met VI.

Turkse clubs blijven aan Barazite trekken: 'Steeds beter'

De voormalig contractspeler van AS Monaco, Austria Wien, Derby County en Arsenal (als jeugdspeler) heeft nog een tot medio 2017 doorlopend contract bij de Domstedelingen, maar omdat hij die verbintenis niet wil verlengen staat de clubleiding van de verliezend bekerfinalist open voor een vertrek van de smaakmaker. Een transfervrij vertrek wil FC Utrecht namelijk het liefst voor zijn.

'Nacer concentreert zich nu uiteraard nog op FC Utrecht', aldus Bursac. 'Maar het is wel zo dat de clubs uit Turkije maar blijven terugkomen. En de aanbiedingen worden steeds beter. Er heeft zich al een club gemeld bij Utrecht en ik verwacht dat zij vandaag of morgen weer contact zullen zoeken.' Om welke club het gaat, kon de belangenbehartiger - die al aangaf zaterdag naar Turkije af te reizen - niet kwijt. Eerder haakte het Al Shabab van trainer Fred Rutten voorlopig af wegens 'het prijskaartje' om de nek van Barazite.

Bursac: 'Ik heb vanochtend kort met Nacer gesproken. Het is nu aan hem of hij al wil tekenen of nog wil wachten op een betere aanbieding, maar ook of hij überhaupt naar Turkije wil. Hij heeft zijn familie hier in Nederland en heeft er net een kindje bij gekregen. Dat speelt natuurlijk ook een rol.' (Mitchell Minnaard)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.