Tuchel hekelt Januzaj: 'Hij is hier nooit volledig geweest'

Reacties

Thomas Tuchel is er niet rouwig om dat Louis van Gaal huurling Adnan Januzaj tussentijds terughaalde naar Manchester United. Sterker nog: de trainer van Borussia Dortmund geeft de Belg nog een schop na.

Tuchel hekelt Januzaj: 'Hij is hier nooit volledig geweest'

'Het is jammer dat hij niet de houding en de gretigheid heeft die je op die leeftijd nodig hebt om beter te worden', moppert hij in The Sun op de aanvaller, die slechts tot zes invalbeurten kwam in de Bundesliga. In de Europa League kreeg de Belgische international wel in vijf van de zes groepsduels speelminuten, maar zonder te overtuigen.

'Voor mijn gevoel is hij nooit volledig bij ons geweest. Een deel van hem is altijd in Manchester achtergebleven. Hij vergeleek alles hier met United', vervolgt Tuchel, die de Belg daardoor liever kwijt dan rijk is. Louis van Gaal sprak eerder al wel zijn vertrouwen uit in Januzaj, maar liet nu weten dat hij na de mislukte verhuurperiode wel eerst wedstrijdritme moet opdoen bij de reserves.

De twintigjarige Januzaj speelde aan het begin van dit seizoen al twee wedstrijden in de Premier League. Tegen Aston Villa (0-1) maakte hij zelfs de winnende, voordat hij tijdelijk bij de Bundesliga-club werd gestald.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.