Tsjechisch talent naar Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur versterkt zich met David Limbersky. De Tsjechische jeugdinternational zal het seizoen op huurbasis afmaken bij The Spurs. In het huurcontract is een optie opgenomen voor een permanent verblijf op White hart Lane.

Tsjechisch talent naar Tottenham Hotspur

Limbersky speelt momenteel nog bij de Tsjechische tweededivisionist Viktoria Plzen en kwam vorig seizoen vier duels in de Serie A in actie namens Modena. Afgelopen zomer zou hij overstappen naar udinese, maar vanwege problemen met zijn werkvergunning zou door die transfer een streep zijn gehaald.

Technisch directeur Frank Arnesen is vol lof. 'Hij is iemand voor onze eerste selectie en is technisch zeer goed. David is snel op zijn voeten, heeft overzicht, is een intelligente speler en kan op elke kant van het middenveld spelen. Hij heeft al enige ervaring in Italië en ik ben erg nieuwsgierig hoe hij zich hier zal gaan ontwikkelen.'

Dinsdag 28 december meldt Limbersky zich bij de selectie van coach Martin Jol. 'Het is altijd mijn droom geweest in Engeland te voetballen. Er zijn veel sterren bij Tottenham, en voor mijn positie als rechtermiddenvelder heeft coach Jol veel spelers. Maar hij heeft mij laten weten dat hij mij een kans geeft', liet de jeugdinternational weten.

Bekijk hier al onze video's