Trotse Pierre van Hooijdonk verliest weddenschap van zoon en matchwinner Sydney

Reacties

De wedstrijd in de achtste finales van het bekertoernooi tussen NAC Breda en SC Heerenveen werd er één om nooit te vergeten voor de familie Van Hooijdonk. Na afloop stonden vader Pierre en zoon Sydney samen voor de camera van ESPN.

Trotse Pierre van Hooijdonk verliest weddenschap van zoon en matchwinner Sydney
© ESPN
NAC Breda
NAC Breda
1 - 2
sc Heerenveen
sc Heerenveen

'Hij geloofde er niet in, hij zei dat NAC honderd procent zou winnen', vertelde Sydney, die twee keer scoorde in het Rat Verlegh Stadion dinsdagavond. 'Ik baal van het resultaat, maar als vader glunder ik van trots', reageerde Pierre, die bij NAC actief is als commissaris.

'Het is een avond waar je al heel lang naar uitkijkt. Sinds de loting al', gaat Sydney verder. 'Het zou ook nog de verjaardag van m'n oma zijn, m'n vader zijn moeder. En dan deze wedstrijd, matchwinner ook nog...'

'Ik heb hoog ingezet, omdat ik er echt van overtuigd was dat we met NAC zouden winnen', deelt Pierre over de weddenschap die hij met zoonlief afsloot. 'Dus we gaan naar de Harbour Club in Rotterdam. Met z'n vieren. Ik was iets te euforisch aan de voorkant.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.