Trotse liefhebber Joaquín kan in Bernabéu bijzondere mijlpaal bereiken

Reacties

Joaquín Sánchez kende misschien wel een van de meest vruchtbare seizoenen uit zijn carrière. De veertiger veroverde met jeugdliefde Real Betis de Copa del Rey. Vrijdagavond kan hij tegen Real Madrid een heuglijke mijlpaal vieren.

Trotse liefhebber Joaquín kan in Bernabéu bijzondere mijlpaal bereiken
Real Madrid
Real Madrid
0 - 0
Real Betis Sevilla
Real Betis Sevilla

Als Joaquín, die twintig jaar geleden al het WK in Japan en Zuid-Korea speelde, in actie komt tegen Real Madrid betekent dat zijn zeshonderdste wedstrijd in La Liga. 'Het is een trots om dit onvergetelijke seizoen af te sluiten met zo'n aantal', gaf de trotse routinier aan tegenover Marca.

'Als je gefocust bent op dagelijkse dingen en probeert het team te helpen zijn doelen te halen, realiseer je je misschien niet het belang van dit soort mijlpalen', legde Joaquín uit. De 52-voudige international van Spanje is trots op zijn record. 'Ik ben er zeker van dat als ik na verloop van tijd terugkijk op mijn carrière ik hier veel waarde aan zal hechten. En dan zal ik me tevreden voelen.'

Onlangs verlengde Joaquín zijn contract met ten minste één seizoen bij jeugdliefde Betis. Dat terwijl voetbalminnend Spanje verwachtte dat hij zijn schoenen aan de wilgen zou hangen. De liefhebber in de sierlijke spelmaker weet echter van geen ophouden.

Bekijk hier al onze video's
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.