Treuzelend Juve krijgt in jacht op Zaniolo concurrentie van oude bekende

Reacties

Juventus zit al maanden achter Nicolò Zaniolo aan, maar kan tot nu toe niet aan de vermeende vraagprijs van vijftig miljoen euro voldoen. Met Tottenham Hotspur ligt er ondertussen een serieuze kaper op de kust.

Treuzelend Juve krijgt in jacht op Zaniolo concurrentie van oude bekende
© Pro Shots

Zaniolo beschikt bij AS Roma nog over een doorlopend contract tot halverwege 2024, maar de gesprekken over een nieuwe verbintenis hebben vooralsnog niets opgeleverd. Met de komst van Paulo Dybala speelde trainer José Mourinho bovendien al in op een eventueel vertrek van Zaniolo, die de laatste maanden wordt gelinkt aan een overstap naar Juventus. De Oude Dame zit echter krap bij kas en moet eerst een speler van de hand doen voor het zelf kan toeslaan.

Die geluiden hebben ook Londen bereikt. Volgens Tuttosport heeft Tottenham Hotspur een lijntje uitgegooid naar Zaniolo. Manager Antonio Conte, die Juventus vorig decennium naar drie landstitels op rij leidde, zou zijn voormalige werkgever willen aftroeven. Samen met voormalig Juve-directeur Fabio Paratici heeft hij de jacht op Zaniolo ingezet.

Constructie
Het is niet bekend waar de voorkeur van de Italiaans international ligt. Juventus heeft de strijd nog niet opgegeven en hoopt Zaniolo op een soortgelijke manier te strikken als Federico Chiesa en Manuel Locatelli, die werden gehuurd met verplichte optie tot koop. Dat zorgde ervoor dat de recordkampioen de kosten kon uitsmeren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.