Treurnis om Pröpper na spektakelstuk Heracles in Heerenveen

Reacties

Heracles Almelo moet het vermoedelijk lange tijd doen zonder Robin Pröpper. De verdediger viel zondagmiddag geblesseerd uit in de wedstrijd tegen SC Heerenveen (3-5).

Treurnis om Pröpper na spektakelstuk Heracles in Heerenveen

Er wordt gevreesd dat Pröpper een kruisband gescheurd heeft, waardoor de aanvoerder van de Almeloërs zes tot negen maanden buitenspel zou staan. 'Het gaat niet zo goed met Robin. We vermoeden dat hij een zware knieblessure opgelopen heeft', aldus trainer Frank Wormuth tegenover FOX Sports.

Wormuth treurde om de blessure Pröpper, maar genoot van het spektakelstuk in Friesland. 'Deze wedstrijd was reclame voor het voetbal, niet alleen voor Heracles. We hebben veel mooie goals en acties gezien, maar tactisch was er natuurlijk wel wat op aan te merken.'

'We hebben veel te veel doelpunten geïncasseerd. Vandaag, maar eigenlijk al het hele seizoen. Daarover kan ik onmogelijk tevreden zijn. Aan de andere kant weten we dat we zelf ook makkelijk scoren. Daar ben ik wel erg tevreden over.'

Peterson
Er staat dit seizoen geen maat op Kristoffer Peterson bij Heracles. Tegen Heerenveen was de linksbuiten twee keer trefzeker, waardoor hij met met zes doelpunten topscorer is van de Eredivisie. De koppositie deelt hij met Klaas-Jan Huntelaar en Nasser El Khayati.

'Ik ben niet bezig met de topscorerstitel. Ik ben vooral ontzettend blij dat ik op deze manier presteer op dit moment. Natuurlijk is het leuk, maar ik ben iemand die alleen kan presteren als ik volledig gefocust ben dus ik wil die focus behouden', bleef Peterson bescheiden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.