Trauner teleurgesteld over uitblijven Oostenrijkse oproep

Reacties

Gernot Trauner heeft zijn sterke spel voor Feyenoord niet zien resulteren in een plaats in de Oostenrijkse selectie. De hoop bij de verdediger was gegroeid.

Trauner teleurgesteld over uitblijven Oostenrijkse oproep
© Pro Shots

In maart speelde Trauner zijn vijfde en tot nu toe ook laatste interland voor Oostenrijk. Voor het EK viel de Feyenoorder af. Vanwege zijn spel sinds zijn overstap naar De Kuip groeide het gevoel dat hij weer een oproep zou krijgen van bondscoach Franco Foda.

De naam Trauner kwam niet voor in de 25-koppige selectie voor het vervolg van de WK-kwalificatie. 'Natuurlijk ben ik teleurgesteld, want het is altijd een mooie ervaring als je voor je land mag uitkomen', zei de Feyenoorder in aanloop naar het duel met Elfsborg. 'Ik dacht dat ik aardig gespeeld had afgelopen weken. Maar ik speel in de eerste plaats voor Feyenoord en het enige wat ik kan doen is hier elke week heel goed spelen.'

In tegenstelling tot Trauner – die wel op de standbylijst staat - werd Philipp Mwene opgenomen in de Oostenrijkse selectie voor de wedstrijden tegen Moldavië, Israël en Schotland. 'Ik heb met Roger Schmidt gesproken en hij prees hem. Hij is erg betrouwbaar en heeft veel dynamiek in zijn spel', aldus Foda over de 27-jarige PSV'er, die nog op zijn interlanddebuut wacht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Linssen ideale spits voor Feyenoord, maar ook een optie voor Oranje?'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.