Transferspel rond Ajax-target Richarlison in volle gang

Reacties

Ajax gaat er nog altijd vanuit dat de transfer van Richarlison op korte termijn wordt beklonken. De twintigjarige Braziliaan wordt echter momenteel eveneens nadrukkelijk gelinkt aan Chelsea en Manchester United.

Transferspel rond Ajax-target Richarlison in volle gang

Afgelopen vrijdagavond dacht Ajax de Braziliaanse aanvaller op zeer korte termijn te presenteren. De onderhandelingen met zowel Richarlison als zijn club Fluminense, waar hij nog een contract tot medio 2020 heeft, bevonden zich in een afrondende fase. Het is echter nog altijd wachten op de verlossende handtekening.

In de tussentijd wordt in de buitenlandse media druk gespeculeerd over een transfer van Richarlison naar de Premier League. Niet alleen Chelsea, maar ook Manchester United zou met de komst van de veelzijdige aanvaller een slag willen slaan. Vanuit Italië worden Internazionale, AC Milan en AS Roma gelinkt aan het talent.

Voor Richarlison ligt bij Ajax een vijfjarig contract klaar. De Amsterdammers bereikten met Fluminense al overeenstemming over een transfersom van naar verluidt ruim twaalf miljoen euro. Abel Braga, trainer van de Braziliaanse club, wil de aanvaller overigens vandaag gewoon nog gebruiken in het competitieduel met Corinthians.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.