Transfersoap rond Promes krijgt nieuwe wending

Reacties

De transfersoap rond Quincy Promes heeft een nieuwe wending gekregen. Zijn overgang van Spartak Moskou naar Sevilla leek van de baan, maar er is een nieuwe opening gevonden.

Transfersoap rond Promes krijgt nieuwe wending

Promes stond al op het punt om naar Sevilla te vliegen voor zijn medische keuring, toen de deal opeens afketste. De Andalusiërs kwamen met aanvullende eisen en de Oranje-international moest teveel inleveren om voor vier jaar te kunnen tekenen bij de Primera División-club.

Nu is Promes alsnog op weg naar het Estadio Sanchez Pizjuán. Hij zit inmiddels in het vliegtuig naar Spanje. Daarmee lijkt er na vier jaar een einde te komen aan zijn verblijf bij Spartak Moskou, dat hem in 2014 voor 11,5 miljoen euro overnam van FC Twente. De 26-jarige aanvaller groeide vervolgens uit tot een van de beste spelers van Rusland.

Mocht de transfer rondkomen, dan profiteert zijn oude club Twente mee. Bij zijn vertrek in 2014 werd de afspraak gemaakt dat de Tukkers bij een eventuele doorverkoop vijf procent van de meeropbrengst zouden toucheren. Volgens Russische media ontvangt Spartak 21 miljoen euro.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.