Transfers aanstaande bij Vitesse: Serero en Thelander op weg naar buiten

Reacties

Vitesse staat op het punt om afscheid te nemen van Thulani Serero en Rasmus Thelander. Beide spelers ontbraken woensdagochtend op het trainingsveld vanwege onderhandelingen met een andere club.

Transfers aanstaande bij Vitesse: Serero en Thelander op weg naar buiten

Het is geen geheim dat Serero (29) op weg is naar de Verenigde Arabische Emiraten, waar trainer Jurgen Streppel hem aan zijn selectie wil toevoegen bij Al Jazira. De transfer hangt al een paar weken in de lucht en lijkt nu definitief doorgang te vinden. Serero hoeft naar verluidt alleen nog medisch gekeurd te worden.

Waar Vitesse Serero graag had willen behouden, was de 28-jarige Thelander volstrekt overbodig. De Deense verdediger werd een jaar geleden nog met hoge verwachtingen binnengehaald, maar bleek geen versterking. Voor hem is er belangstelling uit onder meer Denemarken en Griekenland. Met welke club hij nu praat, is onbekend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.