Transferdagboek 22/07: Tévez, Guerrero en Jansen

Corinthians uit Sao Paulo kon en wilde niet voldoen aan de betalingsvoorwaarden die Manchester City stelde. En dus ketste de transfer van Carlos Tévez bij het sluiten van de Braziliaanse transfermarkt af. Maar er gloort weer licht aan het einde van de tunnel voor de Argentijn, die nog maar eens herhaalde echt niet te willen blijven bij City. Internazionale biedt mogelijk een vluchtroute uit het natte Manchester. Tévez werd immers gesignaleerd met technisch directeur Marco Branca van de Italiaanse club.

Transferdagboek 22/07: Tévez, Guerrero en Jansen

Paolo Guerrero, die met Peru in Argentinië nog de troostfinale tegen Venezuela wacht, keert na de zomer mogelijk ook niet meer terug bij zijn club. Atlético Madrid zou de aanvaller van Hamburger SV willen inlijven, al spreekt technisch directeur van HSV Frank Arnesen de Spaanse interesse tegen.

Arnesen heeft te maken met meer belangstelling voor zijn spelers. Marcell Jansen is namelijk in beeld bij Liverpool, dat bereid zou zijn twaalf miljoen euro neer te leggen voor de Duitse linkspoot. The Reds hebben Alvaro Pereira op het oog als alternatief. De Uruguayaan van FC Porto is met een prijskaartje van 25 miljoen wel wat duurder.

Michael Krohn-Dehli mag dan met zijn terugkeer naar zijn geboorteland Denemarken wat aan onze aandacht zijn ontsnapt, over interesse heeft hij allerminst klagen. Na Frankrijk, België en Nederland is Italië er als mogelijke bestemming voor de middenvelder van Brøndby IF bijgekomen. Bologna en Siena hebben namelijk interesse in de oud-Ajacied.

Bekijk hier al onze video's