'Transfer Mbappé naar Real was al bijna rond, het is een kwestie van tijd'

Reacties

Het is nagenoeg zeker dat Kylian Mbappé uiteindelijk de overstap naar Real Madrid maakt. Dat is de overtuiging van oud-speler Jérôme Rothen, die zich zegt te baseren op bronnen binnen Paris Saint-Germain.

'Transfer Mbappé naar Real was al bijna rond, het is een kwestie van tijd'
© Pro Shots

De voormalige buitenspeler van onder meer PSG en AS Monaco sprak bij Radio Montecarlo uitgebreid over Mbappé. Rothen is volgens Spaanse en Franse media goed ingelicht, daarom wordt veel waarde gehecht aan zijn woorden. 'Ik weet van clubbronnen dat een deal om Mbappé naar Real Madrid te laten gaan al zo goed als rond was. Maar door wat er nu gebeurt, weet ik zeker dat de transfer wordt uitgesteld', doelde Rothen op de impact van het coronavirus.

Volgens onder meer AS en Marca kwam een overstap van Mbappé naar Real Madrid de laatste maanden al dichterbij. Dat heeft ook te maken met de contractsituatie van de 21-jarige superster. De huidige verbintenis van Mbappé loopt medio 2022 af, waardoor de tijd begint te dringen als PSG nog een megabedrag voor de Fransman wil krijgen.

Het is erg onwaarschijnlijk dat Mbappé een nieuw contract tekent bij PSG, zegt ook Rothen. 'Een contractverlenging gaat niet gebeuren. Er zal een akkoord komen, want PSG was al bereid hem komende zomer te laten gaan. In mijn ogen is het slechts een kwestie van tijd.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.