Tranen vloeien na schitterend eerbetoon Maradona

Reacties

Tijdens het duel van Boca Juniors met Gimnasia is op schitterende wijze stilgestaan bij Diego Maradona. De in november van vorig jaar overleden legende zou zaterdag 61 jaar oud zijn geworden.

Tranen vloeien na schitterend eerbetoon Maradona
© Foto: CBS

Bij zijn geliefde Boca werd Pluisje op grootse wijze herdacht. Na tien minuten stopten de spelers en volgde een klaterend applaus. Dat alles werd op het grote scherm in La Bombonera begeleid met prachtige beelden uit de rijke loopbaan van de Argentijn. De fans klapten hun handen stuk en ontrolden diverse spandoeken.

Daar bleef het niet bij. Er werd een tros van geelblauwe ballonnen opgelaten waaraan het legendarische shirt van Maradona hing. Het shirt met nummer 10 steeg zo op uit het stadion.

Op de tribune hielden velen het niet droog. Dat gold ook voor de dochter van Maradona. Dalma Maradona had voorafgaand aan het duel nog geposeerd met het ingelijste iconische shirt van haar vader. De spelers betraden bovendien het veld in speciale Maradona-shirts. Dat Boca uiteindelijk met 0-1 verloor, was slechts een kanttekening op een emotionele avond.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.