Tranen van geluk: broers samen onder contract bij PSV

Reacties

Op 6 september 2022 maakte PSV bekend dat Jason van Duiven zijn contract verlengde bij PSV, een klein jaar later kreeg broertje Robin van Duiven een kans om zijn eerste profcontract in Eindhoven te tekenen. Het moment leverde tranen op.

Tranen van geluk: broers samen onder contract bij PSV
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Van Duiven-broers zijn allebei aanvaller en doen dat allebei erg succesvol. Jason maakte sinds zijn debuut voor Jong PSV vijftien doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie en was met vijf doelpunten, waarvan één in de finale, erg belangrijk in de Premier League International Cup-winst van Jong PSV.

De één jaar jongere Robin kwam afgelopen seizoen uit voor PSV Onder-17 en maakte in 28 wedstrijden liefst 32 doelpunten. Dat resulteerde dinsdag in een contractondertekening, tot medio 2026. Tevens zet Robin de stap naar het volgende jeugdelftal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.