Trainers raken bijna slaags tijdens verhit oefenduel

Reacties

Van een saai en onbezorgd oefenpotje was zaterdag geen sprake in Stade Vélodrome. Olympique Marseille en Villarreal stonden tegenover elkaar, met twee heethoofden aan het roer. Jorge Sampaoli en Unai Emery vlogen elkaar bijna in de haren.

Trainers raken bijna slaags tijdens verhit oefenduel
© Pro Shots

Het ging vlak na rust mis in het oefenduel, dat in het stadion van Olympique Marseille werd afgewerkt. Coach Emery van Villarreal was woedend op de scheidsrechter na een rode kaart voor zijn speler Juan Foyth en daarna was de Spaanse coach boos op alles en iedereen. Toen hij zijn aandacht richtte op Sampaoli, coach van de tegenstander, sloeg de vlam in de pan. Het was te danken aan anderen dat de twee trainers niet slaags met elkaar raakten.

Voor de fans die al uitkijken naar de volgende ontmoeting tussen Sampaoli en Emery: zij moeten nog even geduld hebben. Als Europa League-winnaar is Villarreal zeker van een plek in de Champions League, terwijl Olympique Marseille, dat het oefenduel overigens met 2-1 won, het moet doen met de Europa League. In de knock-outfase zouden de twee heetgebakerde trainers elkaar weer kunnen treffen, als Villarreal de groepsfase van de Champions League niet doorkomt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.