Trainer verontschuldigt zich bij Sinkgraven: 'Ik ben het minst eerlijk naar hem toe'

Reacties

Daley Sinkgraven hoeft er als speler van Bayer Leverkusen niet op te rekenen dat hij snel de mijlpaal van vijftig wedstrijden in de Bundesliga gaat halen. De voormalig speler van SC Heerenveen en Ajax zit op een dood spoor bij de club, bevestigde trainer Gerardo Seoane.

Trainer verontschuldigt zich bij Sinkgraven: 'Ik ben het minst eerlijk naar hem toe'
© Pro Shots

De Zwitserse coach heeft Sinkgraven nog geen speelminuten gegeven dit seizoen en bij Kicker vinden ze dat de Nederlander beter op zoek kan gaan naar een andere club. Sinkgraven komt sinds 2019 uit voor Leverkusen en staat momenteel op 47 wedstrijden in de Bundesliga. Vorig seizoen bleef de teller steken op twaalf duels - waarvan negen als invaller - en dat zullen er onder Seoane niet veel meer worden.

In gesprek met Kicker kwam de linksbackpositie aan bod. Seoane ziet in Piero Hincapié en Mitchel Bakker twee gelijkwaardige concurrenten, Sinkgraven komt er in die strijd niet aan te pas. 'Maar hij traint altijd zo goed, misschien wel het best en hardst van alle spelers. Ik ben het minst eerlijk naar hem toe', geeft Seoane toe. De uitspraak over de geweldige potentie van concurrenten Hincapié en Bakker maakt het des te erger.

Het contract van Sinkgraven, die in Nederland vooral aan het begin van zijn carrière voornamelijk als middenvelder speelde, loopt nog een jaar door in Duitsland.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.