Trainer Coventry City zegt sorry voor 'walgelijk gedrag' richting ballenjongen

Reacties

Coventry City zorgde zaterdag voor een enorme stunt in de FA Cup. De nummer acht van het Championship schakelde Wolverhampton Wanderers uit, maar de aandacht ging na afloop vooral uit naar manager Mark Robins.

Trainer Coventry City zegt sorry voor 'walgelijk gedrag' richting ballenjongen
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers
2 - 3
Coventry City
Coventry City

In een knotsgekke slotfase draaide Coventry City de boel om. Op Molineux zorgde Haji Wright de honderdste minuut voor de overwinning. De spelers konden hun geluk niet op. Dat gold ook voor Robins, die zijn vreugde op misplaatste wijze uitte. De 54-jarige oefenmeester zocht een dertienjarige ballenjongen op en balde zijn vuisten recht voor zijn gezicht. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Walgelijk', vond Gary O'Neil. Op de persconferentie keurde de manager van Wolves het gedrag van zijn collega af. 'Hij probeert zijn werk te doen. Mark verontschuldigde zich nog, maar om het zo te vieren... Walgelijk. Die jongen is echt van streek. Dit zou niet mogen gebeuren. Verder ga ik er niet veel over zeggen, want dan ben ik een slechte verliezer.'

Robins bood vervolgens zijn excuses aan en verontschuldigde zich ook publiekelijk. 'Voor het winnende doelpunt had de ballenjongen de bal in zijn handen. Vervolgens liet hij hem vallen en liep hij lachend weg. Dat irriteerde me mateloos, maar uiteindelijk is hij nog maar een kind. Ik heb gereageerd en het doelpunt voor zijn gezicht gevierd. Daarvoor bied ik mijn welgemeende excuses aan.'

Volgens Robins laat hij zijn emoties niet vaak zien. 'Maar dat is wat de FA Cup met je doet.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.