Touré voldoet aan eis Guardiola met aanbieden excuses

Reacties

Yaya Touré heeft vrijdag zijn excuses aangeboden aan Manchester City en manager Pep Guardiola. Vanwege enkele opmerkingen van zijn zaakwaarnemer speelt de 33-jarige Ivoriaan dit seizoen een bijrol in het Etihad Stadium.

Touré voldoet aan eis Guardiola met aanbieden excuses

'Ik bied mijn verontschuldigingen aan voor het misverstand uit het verleden', laat Touré weten op zijn website. 'Dat doe ik ook namens de mensen die mij vertegenwoordigen. De uitspraken die zijn gedaan, stroken niet met de manier waarop ik naar de club kijk. Ik heb niets dan respect voor Manchester City en wens de club juist het beste.'

Touré's belangenbehartiger Dimitri Seluk maakte er de voorbije maanden een sport van om Guardiola te beledigen. 'Guardiola heeft een paar potjes gewonnen en denkt meteen dat hij de koning is', zei hij onder meer. 'Ik woon in Europa dus ik kan zeggen wat ik wil.' De Catalaanse trainer eiste daarop excuses, anders zou de Ivoriaan niet meer aan bod komen. Een 'belofte' waaraan Guardiola zich tot nu toe heeft gehouden.

'Ik ben er ongelooflijk trots op om deel uit te maken van de clubhistorie', meldt Touré ook nog. 'Ik wil een steentje bijdragen aan toekomstige successen.' De middenvelder is in het bezit van een contract dat in 2017 afloopt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.