'Toulouse wijst bod van 18 miljoen euro op Dallinga af'

Reacties

Brentford heeft een miljoenenbod op Thijs Dallinga afgewezen zien worden, meldt L'Équipe. Toulouse wil minimaal het dubbele ontvangen voor de 23-jarige Nederlander.

'Toulouse wijst bod van 18 miljoen euro op Dallinga af'
© Pro Shots

Volgens de Franse sportkrant had de Premier League-club deze transferperiode 18 miljoen euro over voor Dallinga, die dit seizoen in alle competities tien keer scoorde namens Toulouse. De Franse club wil zijn spits ook helemaal niet kwijt. Technisch directeur Damien Comolli zou Dallinga pas willen verkopen voor een bedrag van rond de 35 á 40 miljoen euro.

Dat zou een enorm zakelijk succes betekenen voor Toulouse, dat Dallinga in de zomer van 2022 voor 2,5 miljoen euro kocht van Excelsior. De stap van de Keuken Kampioen Divisie naar de Ligue 1 bleek niet te groot voor de spits, want in zijn eerste seizoen scoorde Dallinga twaalf keer in competitieverband namens Toulouse en ook zes keer in het gewonnen toernooi om de Coupe de France.

© Pro Shots

De 23-jarige Dallinga zou deze winter ook helemaal niet hoeven vertrekken, weet L'Équipe. Met het oog op het EK van komende zomer denkt hij er goed aan te doen om bij Toulouse te blijven. Op 21 november maakte Dallinga als invaller zijn debuut in Oranje op bezoek bij Gibraltar.

Overigens zou Toulouse, dat in de knock-outfase van de Europa League aantreedt tegen Benfica, in augustus al een bod van 20 miljoen euro op de spits hebben afgewezen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Brentford
Meer over Brentford
Meer Toulouse
Meer over Toulouse
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Meer T. Dallinga
Meer over T. Dallinga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.